Dakwerken - Gevelrenovatie - Vloeren - Metselen - Centrale verwarming - Sanitair - Schrijnwerkerij - Interieurbouw - Kleine verfwerken - Laswerken - Electriciteitswerken - Tuinwerken - Wegenbouw
Renovatie, karwei- en hersteldienst van A tot Z

Referenties

Aldi Heusden-Zolder - Zemst - Rijkevorsel 


 
 
 
 
  Shurgard Self Storage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Enkele reacties na verkoop van het ontstoppingsapparaat  Drain King

26/01/2010
Hallo,
 
Ik heb gisteren de Drain King bij u gekocht.Vandaag heb ik de afvoer doorgespoten met het apparaat. Ik moet zeggen in een woord fantastisch, de buurman die mij geholpen had wist niet wat hij moest zeggen. Helemaal geen rommel of nat in de keuken en de badkamer.
Dat is wel anders als je een bedrijf laat komen, want dan kun je erna het hele huis gaan kuisen. Nogmaals ik ben blij dat ik jullie bedrijf op internet heb gevonden en ik zal dit zeker aanprijzen als iemand zijn riool verstopt heeft.
 

Met vriendelijke groet

 
Jac Van Peij (Nederland)

   ***

23/10/2009
Hallo,

Vandaag de Drain King set bij u afgehaald en toch met enige twijfel het apparaatje z'n gang laten gaan. Ik kan er maar een ding over zeggen, na 10 min was mijn verstopping gedeeltelijk weg. en na nog eens 20 min volledig ontstopt. Had ik dit apparaatje maar een aantal jaren eerder gehad.

Kortom een fantastisch apparaat, het is het geld waard!

mvg,

Dirk van Bergen-Henegouwen (Nederland)


   ***

25/09/2009
Hallo,
had vanmorgen bij u een drain king gehaald en dit was echt onze laatste hoop na van alles geprobeert te hebben. Het enige probleem was om alle aansluitpunten (wasmachine, lavabo, bad) af te sluiten maar teon dat gelukt was was ook de verstopping opgelost. Prima gereedschap.
M.v.Gr. Rinie van wijhe (Nederland)

***

20/06/2009
Hallo,

Hev gisterenmorgen bij jullie in Houthalen een 'Drain King-set' aangekocht ten gevolgen van een verstopte WC-afvoer en had jullie beloofd mijn ervaring met het toestel mee te delen na uitvoering van de werken.
Aangezien het om een hardnekkige verstopping ging van meerdere 'meters' werd de Drain King gisteren gedurende een uur in de afvoerbuis gelaten met als eindresultaat 'minder ontstopping'. Ik dacht vervolgnes vanmorgen terug aan de wijze woorde van de zaakvoerder dewelke me gisternmorgen telefonisch liet verstaan dat ik geduld diende te hebben en de Drain King zijn werk moest laten doen.
Vervolgens bracht ik vandaag opnieuw de Drain King aan en liet deze gedurende drie uur werken met als resultaat ... een VOLLEDIGE ONTSTOPPING!
Het is met geen woorden te beschrijven maar ik ben ZEER tevreden over de aankoop van het product en wens jullie nogmaals te bedanken voor de professonele ondersteuning.
De beste reclame is de 'mond aan mond-reclame' en ik prijs jullie bedrijf en het product ten stelligste aan.

Met vriendelijke groeten,

Gert Vanlaer (Belgi�)
 
***
 
22/02/2014
Beste,
Ik ben vrijdagmiddag bij jullie langs geweest voor de aankoop van een drain-king.
En inderdaad na 15 minuten was de verstopping verdwenen.
Er zat een emmer vol smurrie in de leidingen.
Ik ben blij dat ik eindelijk van dat probleem verlost ben, waarvoor mijn dank.

Met vriendelijke groeten:
Patrick Clerx (Belgi�) 
Contactgegevens

BVBA DE BEZIGE BIJ
Centrum Zuid 2070
3530 Houthalen
Tel. 011 42 70 84
Fax 011 43 64 21
Qualibouw Drainking