Dakwerken - Gevelrenovatie - Vloeren - Metselen - Centrale verwarming - Sanitair - Schrijnwerkerij - Interieurbouw - Kleine verfwerken - Laswerken - Electriciteitswerken - Tuinwerken - Wegenbouw
Renovatie, karwei- en hersteldienst van A tot Z

Polyvalente klusjesman (M/V) - HOUTHALEN      (vrije sollicitatie)             

Korte beschrijving bedrijf:

Het bouwbedrijf bvba De Bezige Bij werd opgericht in 1995. Het bouwbedrijf bvba De Bezige Bij ontstond destijds uit een familiebedrijf, BVBA Boesmans, met reeds meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. bvba De Bezige Bij voert in en aan gebouwen karwei-, herstel- en renovatiewerken uit en dit voor zowel particulieren, ondernemingen als openbare diensten.

Onze krachtlijn is enerzijds het bieden van een snelle service en anderzijds de know how van alle bouwspecialismen. We staan daarom garant voor het uitvoeren van alle werken en dit van a tot z.

Functieomschrijving:

Voor het uitvoeren van onze contracten in heel Vlaanderen zijn wij op zoek naar een polyvalente klusjesman voor het uitvoeren van algemene karweien en herstellingen. Voor een beter idee van de jobinhoud kan je het beste inspiratie opdoen op onze website.

Functievereisten:

Je bent een Handige Harry die over een heel nieuwsgierige en leergierige ingesteldheid beschikt. De voorkeur gaat uit naar een persoon die reeds enkele jaren ervaring heeft in de bouw meer specifiek interieur, afwerking en vloeren.

Je houdt van afwisseling en steekt graag de handen uit de mouwen op alle vlakken. Iedere dag is er een andere werkplanning: de ene dag voer je werken uit in de Brusselse/Antwerpse regio, de andere dag kan het zijn in deze regio. Soms zal je dus vroeg moeten beginnen om file te vermeiden maar dan heb je vroeger gedaan. Ook kan het zijn dat je voor bepaalde werkzaamheden er alleen voor staat, andere dagen kan je rekenen op een collega. In drukke periodes en bij deadlines zal ook jij je steentje moeten bijdragen om de werkzaamheden op de afgesproken tijdstippen klaar te hebben. Het kan zijn dat je dan al eens een wat langer moet werken dan de andere dagen.

Je bent bereid om geregeld de permanentie te voorzien. Dit betekent dat je je GSM bij de hand houdt om bij dringende gewenste interventies in actie te komen.

Hiernaast ben je iemand die snel en creatief oplossingen kan zoeken voor allerhande problemen. De klant wenst een oplossing voor zijn probleem en jij moet het oplossen. Uitstellen is uit de boze. Je kan wel rekenen op back-up van je collega's.

Een goede kennis van het Nederlands (gesproken en geschreven) is gewenst, gezien het belang van een goede communicatie met de opdrachtgever, opdat er geen misverstanden ontstaan rond de uit te voeren karweien. Een bijkomende kennis van het Frans is een pluspunt

Onze mensen hebben ieder hun eigen ruime bestelwagen en trekken er iedere dag vanuit het magazijn individueel op uit over heel Vlaanderen heen. Een eigen vervoer én een rijbewijs B is dus noodzakelijk. Een rijbewijs BE en/of een medische schifting is een pluspunt.

De opdrachten krijg je dagelijks door via een PDA-systeem (ICT). Bij het beŽindigen van iedere opdracht zal je dit eveneens moeten aangeven in dit systeem. Enig inzicht in simpele en eenvoudige computerprogramma's is een voordeel.

Als je een mondje Frans spreekt is dit leuk meegenomen, maar dit is geen must. Dit geldt ook voor een rijbewijs BE

Omschrijving van aanbod:

Wij bieden je een all round job vol afwisseling naar taakinhoud toe en dit alles in een gevarieerde omgeving waar doorgroei mogelijk is op basis van een uitgewerkt opleidingsplan. 

Wij voorzien een opleiding op de werkvloer. Dit betekent dat je gedurende een bepaalde periode met een collega samenwerkt . Gedurende deze periode zal je nu en dan er alleen op uitgestuurd worden. Pas na deze inwerkperiode ga je vooral alleen de baan op.

Een aangename werksfeer binnen een open en dynamische cultuur waar diversiteit een plaats krijgt.

Wij bieden je een all round job vol afwisseling naar taakinhoud toe en dit alles in een gevarieerde omgeving.

Aantal jobs:

1

Tijdsregeling:

Voltijds Ė Dagwerk- flexibele dagindeling

Uitbetaling:

Uurloon PC 124

Adres tewerkstelling:

De Bezige Bij bvba

Centrum Zuid 2070

3530 HOUTHALEN

Selectieprocedure:

Je kan je CV én motivatiebrief bezorgen per mail t.a.v. mevrouw Stuyck Ylvi op ylvi.stuyck@debezigebij.be tav dezelfde persoon naar De Bezige Bij, Centrum Zuid 2070 te 3530 Houthalen.

Na screening van de ontvangen CV's op basis van de noodzakelijke competenties, zullen de kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiemogelijkheden:

CV en motivatiebrief per e-Mail of per post

Contactpersoon:

Stuyck Ylvi

011/42 70 84

ylvi.stuyck@debezigebij.be

 

 
Contactgegevens

BVBA DE BEZIGE BIJ
Centrum Zuid 2070
3530 Houthalen
Tel. 011 42 70 84
Fax 011 43 64 21
Qualibouw Drainking